På kanten af BogForum 2015

Så er det allerede i morgen at BogForum 2015 skydes i gang og jeg glæder mig helt utroligt til at tilbringe min lørdag i Bella Center.

Spændende bliver det også at se hvem der vinder “BogForums Debutantpris” blandt de tilbageblevne 10 af de oprindeligt 35 nominerede.

Personligt heppede jeg stort på Lone Theils, som har præsteret en ret fantastisk debut i Pigerne fra Englandsbåden“. Den kan jeg absolut anbefale og nomineringen var mere end velfortjent. Bogen er opslugende spænding for alle pengene og vil simpelthen ikke ud af hænderne, når først man er begyndt.  Jeg venter med begejstring på bog nr. 2 om journalisten Nora Sand.

Lone Theils havde bestemt været en værdig modtager af debutantprisen.

Dog må det siges – at jeg – af rent fynbo-patriotiske grunde, også synes at Morten Thor Hansen nominering var flot. Ham havde jeg fornøjelsen af at hilse på i lørdags. Morten var nomineret for hans debut “Bernsteins hemmelighed” som jeg skal i gang med ganske snart. Alene det at blive nomineret, er ret godt gået.

Bernsteins