Hvem er jeg


Jeg er en 45-årig kvinde med en stor forkærlighed for ord og dermed også bøger.

Bøger er mit “fix” og noget jeg finder enorm stor glæde ved og derfor startede jeg bogfriisen, hvor jeg deler mine læseoplevelser.

Jeg elsker at læse – naturligvis nye udgivelser, men mine mange bogindkøb rummer også bøger fra tidligere år, bøger på tilbud og anmeldereksemplarer fra diverse forlag og forfattere.

Er altid parat til at give en debutant en chance, det synes jeg er noget af det mest spændende. Krimier og biografier er nok det jeg læser mest af.

Jeg anmelder bøger med ord om læseoplevelsen og ⭐, ikke med lange referater. For mig må boglæsning aldrig blive samlebåndsarbejde. Bøger skal også mærkes og bundfælde – derfor læser jeg heller ikke 5 bøger om ugen.

Til hverdag arbejder jeg som skolesekretær på en folkeskole.  Vi læses ved 🙂

For at få det fulde udbytte af bogfriisen – kan du følge med på facebook, hvor alle nye anmeldelser linkes og konkurrencer m.m. lægges op: https://www.facebook.com/bogfriisen eller på instagram.

Fremsendte anmeldereksemplarer forbeholder jeg mig retten til at vælge læserækkefølgen på.

NB: Den 1. november 2017 offentliggjorde Plusbog.dk de 5 finalister til Danish Book Blog Award 2017, som kåres på BogForum fredag den 10. november. Det var en virkelig dejlig overraskelse at finde bogfriisens navn iblandt finalisterne – især da jeg i forvejen var stolt af at være blevet nomineret i første omgang.