Genspejl

Efterfølgeren til Genstart fra 2013, som var Claus M. Lohmans debut som       forfatter.

Genspejl er titlen – og sikke en 2´er. Fra starten er Genspejl spændende, fængende og tempofyldt. Dette i stærk modsætning til Genstart, som var meget langsommelig – omend den var både interessant og spændende. Dog vil jeg anbefale at man læser Genstart først, for at få det fulde udbytte af bogen.

Vi møder igen retsgenetikeren Sarah Bermann og amishen Davis Stoltzfus, som har skabt en lille familie i slipstrømmen af massakren nogle år tidligere.

Men FBI-bekendtskaber og hævntørst spøger i kulissen og selvom Genspejl – nøjagtig som sin forgænger – også er en ret informativ (og lidt nørdet) krimi, så tager det på ingen måde glæden eller spændingen fra bogen, som bare er sindssyg svær at lægge fra sig…

Jeg ser frem til 3. bog om Sarah Bermann i 2016.